Játra na cibulce s kari

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

600 g vepřových jater
1 velká cibule
1/2 kávové lžičky kari
1/2 kávové lžičky sušeného česneku
1/2 kávové lžičky mletého černého pepře
olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpáleném oleji dozlatova orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kari a česnek a po chvilce přidáme z obou stran játra. Restujeme, dokud nezměknou. Solíme až při podávání. Podávala jsem s hranolky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játra na cibulce s kari

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo