Nutriční hodnoty (Kuřecí ve strakaté omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 857 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 337,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 333,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
| Tuky | 42,44 g |
| – nasycené | 22,04 g |
| – nenasycené | 16,69 g |
| –– mononenasycené | 12,98 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 2,91 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 860 mg |
| Sodík | 904 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 33,30 g |
| – cukry | 19,07 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 lžíce 3 lžíce pokrájené kapie | Paprika červená čerstvá | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |