Nutriční hodnoty (Kotleta "cheese and milk")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 42,17 g |
| – nasycené | 27,19 g |
| – nenasycené | 14,42 g |
| –– mononenasycené | 13,12 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,16 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 175 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 7,29 g |
| – cukry | 4,56 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks vepřová kotleta | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| 1 ks 1 ks krémový tavený sýr (100 g FROM´DOR) | Sýr tavený | |
| hrnek hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |