Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šalvějí marinované brambory s cibulí, jablky a kousky celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 478 kJ /
1 070 kcal
Bílkoviny18,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,73 g
Tuky36,32 g
– nasycené5,67 g
– nenasycené29,70 g
–– mononenasycené23,99 g
–– polynenasycené5,71 g
––– omega 30,21 g
Vláknina61,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy140,96 g
– cukry81,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 bulva 1 bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce creme di balsamico Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžička 1 lžička demi glace Demi-glace
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
2-3 špetky 2-3 špetky sušené šalvěje (nebo v lepším případě adekvátní množství čerstvé) Šalvěj sušená
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.