Nutriční hodnoty (Řezy paní hraběnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 809 kJ / 3 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
| Tuky | 45,36 g |
| – nasycené | 11,36 g |
| – nenasycené | 21,07 g |
| –– mononenasycené | 14,30 g |
| –– polynenasycené | 6,77 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 468 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 610,35 g |
| – cukry | 246,21 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 Hera (máslo i jiný tuk) | Margarín | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| trochu trochu rumu | Rum | |
| 6 6 jablek (velkých) | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1 1 skořicový cukr (nemusí být) | Cukr skořicový |