Nutriční hodnoty (Koprová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 985 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,90 g |
| Tuky | 97,00 g |
| – nasycené | 63,44 g |
| – nenasycené | 30,60 g |
| –– mononenasycené | 27,32 g |
| –– polynenasycené | 3,28 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 59,92 g |
| – cukry | 19,12 g |
| ––– laktóza | 16,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 g 40 g másla (tuku) | Máslo kravské | 40 g |
| 60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| 200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet nebo citronová šťáva | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |