Nutriční hodnoty (Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,94 g |
Tuky | 27,56 g |
– nasycené | 7,15 g |
– nenasycené | 20,33 g |
–– mononenasycené | 17,71 g |
–– polynenasycené | 2,62 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,06 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,31 g |
– cukry | 0,54 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kousky 2 kousky kapra | Kapr | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička natřeného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
několik kapek několik kapek sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
2 stroužky 2 stroužky natřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
několik kapek několik kapek citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
celý kmín | Kmín |