Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 148 kJ /
274 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,94 g
Tuky27,56 g
– nasycené7,15 g
– nenasycené20,33 g
–– mononenasycené17,71 g
–– polynenasycené2,62 g
––– omega 30,05 g
Vláknina2,06 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,31 g
– cukry0,54 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kousky 2 kousky kapra Kapr
mořská sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička natřeného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 5 g
několik kapek několik kapek sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
2 stroužky 2 stroužky natřeného česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
několik kapek několik kapek citrónové šťávy Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
celý kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.