Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na pomeranči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 200,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 57,12 g |
– nasycené | 8,51 g |
– nenasycené | 45,27 g |
–– mononenasycené | 32,93 g |
–– polynenasycené | 12,34 g |
––– omega 3 | 3,82 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 136,20 g |
– cukry | 109,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g hovězích líček | Hovězí líčka | 900 g |
200 ml 200 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
2 pl 2 pl oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 pl 3 pl prolisovaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 45 g |
2 pl 2 pl nastrouhané pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 30 g |
2 pl 2 pl oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 ml 200 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
100 g 100 g kandovaného citronátu nakrájeného na kostičky-viz.foto | Citronová kůra kandovaná | 100 g |
1 1 kostku zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
dle potřeby sůl | Sůl mořská | |
plátky plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |