Nutriční hodnoty (Balkánská domácí bageta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 11 005 kJ / 2 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,50 g |
| Tuky | 51,21 g |
| – nasycené | 8,66 g |
| – nenasycené | 37,91 g |
| –– mononenasycené | 27,52 g |
| –– polynenasycené | 10,39 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 449,97 g |
| – cukry | 40,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 600 g 600 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| olivy (podle chuti) | Olivy čerstvé zralé |