Nutriční hodnoty (Balkánská domácí bageta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 11 005 kJ / 2 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,50 g |
Tuky | 51,21 g |
– nasycené | 8,66 g |
– nenasycené | 37,91 g |
–– mononenasycené | 27,52 g |
–– polynenasycené | 10,39 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 449,97 g |
– cukry | 40,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
600 g 600 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
olivy (podle chuti) | Olivy čerstvé zralé |