Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánská domácí bageta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie11 005 kJ /
2 630 kcal
Bílkoviny82,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,50 g
Tuky51,21 g
– nasycené8,66 g
– nenasycené37,91 g
–– mononenasycené27,52 g
–– polynenasycené10,39 g
––– omega 30,66 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,21 g
Sacharidy449,97 g
– cukry40,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
600 g 600 g hladké pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
olivy (podle chuti) Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.