Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky s hlávkovým zelím a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky7,66 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,04 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy16,90 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 brambory (středně velké) Brambor zimní 100 g
1 1 menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
slanina Špek
pikantní klobása Klobása
pár kapek kapek oleje Olej řepkový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.