Nutriční hodnoty (Halušky s hlávkovým zelím a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 768 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 7,66 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 16,90 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 brambory (středně velké) | Brambor zimní | 100 g |
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
slanina | Špek | |
pikantní klobása | Klobása | |
pár kapek kapek oleje | Olej řepkový | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |