Nutriční hodnoty (Halušky s hlávkovým zelím a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 768 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 7,66 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 16,90 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 brambory (středně velké) | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| slanina | Špek | |
| pikantní klobása | Klobása | |
| pár kapek kapek oleje | Olej řepkový | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |