Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová musaka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 830 kJ /
2 349 kcal
Bílkoviny144,66 g
– z toho živočišné bílkoviny121,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,55 g
Tuky113,08 g
– nasycené42,52 g
– nenasycené60,42 g
–– mononenasycené47,44 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 30,54 g
Vláknina39,08 g
Cholesterol 756 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,32 g
Sacharidy172,04 g
– cukry49,87 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
500 g 500 g oranžové dýně Dýně čerstvá 500 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
150 ml 150 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 150 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
mletý černý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.