Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná mandlová vánočka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 887 kJ /
4 753 kcal
Bílkoviny114,30 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny92,60 g
Tuky176,10 g
– nasycené76,61 g
– nenasycené91,09 g
–– mononenasycené61,12 g
–– polynenasycené29,98 g
––– omega 31,04 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,49 g
Sacharidy660,16 g
– cukry232,31 g
––– laktóza13,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
rum Rum
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 lžička 1 lžička citrónové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.