Nutriční hodnoty (Ovocný salát se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 385 kJ / 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
| Tuky | 8,49 g |
| – nasycené | 3,77 g |
| – nenasycené | 3,18 g |
| –– mononenasycené | 1,52 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 9,35 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 149,67 g |
| – cukry | 143,92 g |
| ––– laktóza | 23,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 melounu Cantaloupe | Meloun cukrový čerstvý | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 2 2 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
| 200 g 200 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 1 KL 1 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
| může být i med | Med nepasterovaný |