Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný salát se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 385 kJ /
809 kcal
Bílkoviny28,82 g
– z toho živočišné bílkoviny26,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,15 g
Tuky8,49 g
– nasycené3,77 g
– nenasycené3,18 g
–– mononenasycené1,52 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,12 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy149,67 g
– cukry143,92 g
––– laktóza23,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 melounu Cantaloupe Meloun cukrový čerstvý
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
2 2 mandarinky Mandarinka čerstvá
200 g 200 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 200 g
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
1 KL 1 KL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
3 PL 3 PL cukru Cukr bílý 75 g
může být i med Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.