Nutriční hodnoty (Ovocný salát se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 385 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 8,49 g |
– nasycené | 3,77 g |
– nenasycené | 3,18 g |
–– mononenasycené | 1,52 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 149,67 g |
– cukry | 143,92 g |
––– laktóza | 23,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 melounu Cantaloupe | Meloun cukrový čerstvý | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
2 2 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
200 g 200 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
1 KL 1 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
může být i med | Med nepasterovaný |