Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s majonézou a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 102,18 g |
– nasycené | 24,25 g |
– nenasycené | 69,74 g |
–– mononenasycené | 24,05 g |
–– polynenasycené | 45,69 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 10,12 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 000 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
200 g 200 g zakysané smetany (jogurt) | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
3 PL 3 PL křenu naloženého v octu | Křen čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |