Nutriční hodnoty (Bramborovy krem s arasidovym maslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,01 g |
Tuky | 23,25 g |
– nasycené | 8,05 g |
– nenasycené | 14,50 g |
–– mononenasycené | 6,86 g |
–– polynenasycené | 7,64 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 20,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 75,91 g |
– cukry | 9,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g sladkých brambor - bataty | Topinambur čerstvý | 150 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 litr 1 litr vývaru (já měla krůtí) | Vývar hovězí | 1000 ml |
2 lžíce 2 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 30 ml |
1/2 lžička 1/2 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
hrstka drobné posekaného koriandru | Koriandr semena | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
cizrna a mletá paprika na ozdobu | Paprika červená sušená |