Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na sardeli a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 234 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,02 g |
Tuky | 45,29 g |
– nasycené | 15,08 g |
– nenasycené | 28,38 g |
–– mononenasycené | 21,83 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 5,19 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 995 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 12,37 g |
– cukry | 5,74 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
4 4 sardelové řezy | Ančovičky v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 1 střední červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžička 1 lžička demi glace nebo 100 ml silného hovězího vývaru | Demi-glace | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |