Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na sardeli a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 234 kJ /
1 012 kcal
Bílkoviny113,66 g
– z toho živočišné bílkoviny111,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,02 g
Tuky45,29 g
– nasycené15,08 g
– nenasycené28,38 g
–– mononenasycené21,83 g
–– polynenasycené6,55 g
––– omega 31,91 g
Vláknina5,19 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 995 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy12,37 g
– cukry5,74 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězích líček Hovězí líčka 500 g
4 4 sardelové řezy Ančovičky v oleji
2 lžíce 2 lžíce kaparů Kapary 30 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
1 1 střední červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička demi glace nebo 100 ml silného hovězího vývaru Demi-glace
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.