Nutriční hodnoty (Dortový korpus základní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 563 kJ / 1 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 105,68 g |
| – nasycené | 58,66 g |
| – nenasycené | 39,00 g |
| –– mononenasycené | 34,50 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 175,90 g |
| – cukry | 102,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 2 2 rovné lžičky kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g měkkého másla nebo Hery | Máslo kravské | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| navíc 1 lžíce navíc 1 lžíce kakaa holandského typu | Kakao prášek | 15 g |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |