Nutriční hodnoty (Salát z čerstvého špenátu s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 040 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 42,13 g |
| – nasycené | 10,92 g |
| – nenasycené | 19,12 g |
| –– mononenasycené | 14,72 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 704 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 20,83 g |
| – cukry | 14,33 g |
| ––– laktóza | 11,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čerstvého listového špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 10 10 listů medvědího česneku (nebo 3 stroužky normálního) | Česnek medvědí čerstvý | |
| 250 ml 250 ml bílého jogurtu (nebo kysané smetany) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý |