Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tříhrnkový chleba

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2010 16:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 919 kJ / 3 327 kcal
Bílkoviny96,68 g
Tuky69,36 g
Vláknina69,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,48 g
Sůl16,14 g
Sacharidy544,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj : maminčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Zdenka1

1. 2. 2013 15:04

marie23:přečti si starší komentáře. Tam je vše ohledně celaskonu vysvětleno. Nedávno jsem chlebík pekla a celaskon jsem měla pouze s jahodovou příchutí. Použila jsem i ten a jahodová příchuť se v chlebu nijak neprojevila.

marie23

1. 2. 2013 14:53

Ahoj, holky musí tam být ten celaskon a jaký?

Iriska

9. 3. 2010 16:38

Chlebíček vypadá krásně. :yes:+

thomassinno

9. 3. 2010 12:48

Tak dneska jsem pekl, musím říct,že voní moooc dobře, trošku mi sice prasknul na povrchu, ale na kvalitě to nic nemění :-) Doporučuji :yes: přidal jsem foto pro inspiraci :-))

spagetka

23. 1. 2010 19:20

Lusí, to mi povídej, já snad vypnu PC, když jdu do kuchyně, jenže teď se chechtá má lepší polovička - jo- vypneš , no to chci vidět :-O:-8:-D

Lusinda79

23. 1. 2010 19:17

Spagi je opravdu dobrý...díra je, že jsem seděla na TOPkách a nevyndala háky:-8:-D

spagetka

23. 1. 2010 19:09

Te nápad s celaskonem - zajímavé, jinak tahle fotka je o něčem jiném :-D:-D, mám za úkol zítra upéci chleba, takže vybírám... prý no a dělej, kdo má na ty fotky jen koukat :-D:-D:-D:yes::yes:

Lusinda79

23. 1. 2010 19:05

Patnáct minut po upečení už je jen patka:-*:yes:

Lusinda79

23. 1. 2010 18:54

Chléb je báječný, přidávám fotky i bodík-celaskonu se nebojte;-):-*:yes:

thomassinno

19. 1. 2010 11:40

zajímavý receptík, dělám podobný, jen přidávám do těsta hrnek rýže místo otrub ( samozřejmě vařené ). Bodík je jistý a vyzkouším :yes: +3

Ivana64

12. 1. 2010 17:39

Prášková Kyselina ascorbová se do chleba přidává v malém množství. Řekla bych na špičku příborového nože nebo max. 1/4 malé odměrky, která odpovídá kávové lžičce.

Zdenka1

11. 1. 2010 21:39

Tak jsem zkusila vyfotit znovu za denního osvětlení. Zelené foto jsem smázla, aby vás neodrazovalo od případného vyzkoušení.

Zdenka1

11. 1. 2010 11:07

Václave, asi budeš mít pravdu. Z mobilu do počítače to stahoval syn a ten je dost zbrklý. Zatím tady nechám i toto foto a až někdo dodá lepší, tak svého hastrmana odstraním.

Vaclav Fronek

11. 1. 2010 07:59

Já myslím, že barvu udělala snaha o vylepšení barvy v nějakém přídavném programu, jako je třeba Picaso se zadáním (vybráním)špatných údajů. Asi se moc spěchalo- Ale v programech se můžeme vždy vrátit. Pravidlo 1,2,3 ... Nespěchat. Ale to nic nemění na tom , že chlebík bude jistě dobrej./jistě až ho někdo vyzkouší uvede barvu na takovou míru jakou skutečně má. Zdenko neboj.!)/ +bodík.

Zdenka1

10. 1. 2010 20:43

Lusi, lépe než Ivana bych ti nedokázala odpovědět

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chléb z hnědé rýže mamincinyrecepty.cz maminčiny recepty.cz celaskon do chleba chléb z hnědé rýže recept celaskon do těsta kyselina ascorbová recept na rýžový chléb celozrny chleba s celaskonem chléb z pekárny s celaskonem chleba s celaskonem chleba z hnědé rýže domácí chléb z celaskonem chléb s celaskonem recepty chleba chleba celaskon jak upéci celozrný chleb recept na rýžový chleba recept na chléb z domácí pekárny tableta celaskonu celaskon chleb

Suroviny: voda, olej, sůl, cukr, celaskon, mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, mouka hladká, droždí sušené, otruby pšeničné, semínka slunečnicová, semínka lněná, kmín celý,

TopRecepty.cz

Tříhrnkový chleba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qj6