Nutriční hodnoty (Pohankové kornouty s jahodovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 284 kJ / 1 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,71 g |
| Tuky | 35,12 g |
| – nasycené | 13,14 g |
| – nenasycené | 14,13 g |
| –– mononenasycené | 10,40 g |
| –– polynenasycené | 3,73 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 570 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 268,83 g |
| – cukry | 109,37 g |
| ––– laktóza | 18,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pohankové krupice | Krupice pohanková | 200 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| olej na potření pánve | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| cukr dle chuti | Cukr bílý |