Nutriční hodnoty (Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
– cukry | 8,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jitrnicový prejt | Jelito | |
jelítkový prejt ("kroupy") | Jelito | |
cibule | Cibule čerstvá | |
brambory | Brambor zimní | |
kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |