Nutriční hodnoty (Kapr v pivní máslové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,24 g |
| Tuky | 26,73 g |
| – nasycené | 16,56 g |
| – nenasycené | 9,80 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 34,75 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,31 g |
| – cukry | 21,44 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kapra (filet nebo podkovy) | Kapr | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml černého piva ( používám Svijany nebo Kozla) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 3 PL 3 PL rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |
| 3 3 rozmačkané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 1 1 malá cibule najemno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 KL 3 KL sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| 1 KL 1 KL uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| špetka špetka chilli vloček | Chilli paprička sušená | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý |