Nutriční hodnoty (Lehký tvarohový koláč s jablky a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 518 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 39,27 g |
– nasycené | 11,23 g |
– nenasycené | 24,57 g |
–– mononenasycené | 16,59 g |
–– polynenasycené | 7,98 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 28,15 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 283,28 g |
– cukry | 139,26 g |
––– laktóza | 18,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
100 g 100 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
30 g 30 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 30 g |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
40-50 ml 40-50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
( 1 1 žloutek) | ||
10 g 10 g cukru (může být i vanilkový) | Cukr bílý | 10 g |
5-6 5-6 středních jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |