Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký tvarohový koláč s jablky a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 518 kJ /
1 797 kcal
Bílkoviny63,53 g
– z toho živočišné bílkoviny40,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,20 g
Tuky39,27 g
– nasycené11,23 g
– nenasycené24,57 g
–– mononenasycené16,59 g
–– polynenasycené7,98 g
––– omega 31,91 g
Vláknina28,15 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 365 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy283,28 g
– cukry139,26 g
––– laktóza18,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
100 g 100 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
30 g 30 g třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
250 g 250 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 250 g
40-50 ml 40-50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
( 1 1 žloutek)
10 g 10 g cukru (může být i vanilkový) Cukr bílý 10 g
5-6 5-6 středních jablek Jablko čerstvé 825 g
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.