Nutriční hodnoty (Kuřátko pod žampionovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 198 kJ / 286 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,44 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,44 g | 
| Tuky | 3,72 g | 
| – nasycené | 2,42 g | 
| – nenasycené | 1,24 g | 
| –– mononenasycené | 0,29 g | 
| –– polynenasycené | 0,95 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 23,14 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 50 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 38,53 g | 
| – cukry | 7,82 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g | 
| 1 1 paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
| 400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g | 
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská |