Nutriční hodnoty (Kuřátko pod žampionovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,44 g |
Tuky | 3,72 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,29 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 23,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,53 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
1 1 paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská |