Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřátko pod žampionovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 198 kJ /
286 kcal
Bílkoviny15,44 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,44 g
Tuky3,72 g
– nasycené2,42 g
– nenasycené1,24 g
–– mononenasycené0,29 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,13 g
Vláknina23,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,53 g
– cukry7,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
1 1 paprikový lusk Paprika bílá čerstvá
400 ml 400 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
grilovací koření Grilovací koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.