Nutriční hodnoty (Zapečená cuketa s mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 425 kJ / 1 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,46 g |
| Tuky | 40,92 g |
| – nasycené | 23,03 g |
| – nenasycené | 13,93 g |
| –– mononenasycené | 11,33 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 8,63 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 92,55 g |
| – cukry | 28,35 g |
| ––– laktóza | 9,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
| 200 g 200 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
| 75-100 g 75-100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 87.5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 67.5 ml |
| strouhaný parmazán | Parmezán | |
| olivy (nemusí být) | Olivy čerstvé zralé | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej (na vymaštění mísy) | Olej řepkový | |
| strouhanka (na vysypání mísy) | Strouhanka pšeničná |