Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký jáhlový dezert - pudink)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 668 kJ /
638 kcal
Bílkoviny29,75 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,75 g
Tuky7,75 g
– nasycené2,38 g
– nenasycené4,53 g
–– mononenasycené1,43 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy107,25 g
– cukry18,50 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku jáhel Jáhly 125 g
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
300 g 300 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
med dle chuti Med nepasterovaný
marmeláda (nejlépe domácí) Marmeláda jahodová
ovoce Jahody čerstvé
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.