Nutriční hodnoty (Lehký jáhlový dezert - pudink)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
| Tuky | 7,75 g |
| – nasycené | 2,38 g |
| – nenasycené | 4,53 g |
| –– mononenasycené | 1,43 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 107,25 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku jáhel | Jáhly | 125 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| med dle chuti | Med nepasterovaný | |
| marmeláda (nejlépe domácí) | Marmeláda jahodová | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| ořechy | Vlašské ořechy |