Nutriční hodnoty (Lehký jáhlový dezert - pudink)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 7,75 g |
– nasycené | 2,38 g |
– nenasycené | 4,53 g |
–– mononenasycené | 1,43 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 107,25 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 14,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku jáhel | Jáhly | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
med dle chuti | Med nepasterovaný | |
marmeláda (nejlépe domácí) | Marmeláda jahodová | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
ořechy | Vlašské ořechy |