Nutriční hodnoty (Kurkumové rizoto s houbami a hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 950 kJ / 2 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,96 g |
| Tuky | 33,67 g |
| – nasycené | 5,96 g |
| – nenasycené | 23,98 g |
| –– mononenasycené | 16,91 g |
| –– polynenasycené | 7,06 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 26,45 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 414,80 g |
| – cukry | 26,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 200 g 200 g směsi lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 KL 1 KL kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g hovězího masa na polévku (hrudí nebo žebro) | Hovězí ořez | 250 g |
| vývar nebo voda na podušení hub | Vývar hovězí |