Nutriční hodnoty (Podzimní jablečné kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 433 kJ / 343 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g | 
| Tuky | 2,19 g | 
| – nasycené | 0,74 g | 
| – nenasycené | 0,98 g | 
| –– mononenasycené | 0,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 19,52 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 26 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 68,40 g | 
| – cukry | 56,56 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti nebo s kostí, to je na každém | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo na vymazání pekáče | Sádlo vepřové | |
 
	