Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s pórkem, salámem a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 90,00 g |
– nasycené | 54,00 g |
– nenasycené | 35,33 g |
–– mononenasycené | 21,33 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 4,67 g |
– cukry | 2,67 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
brambory | Brambor zimní | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
20 dkg 20 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
20 dkg 20 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |