Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s pórkem, salámem a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 90,00 g |
| – nasycené | 54,00 g |
| – nenasycené | 35,33 g |
| –– mononenasycené | 21,33 g |
| –– polynenasycené | 14,00 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 5,70 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 4,67 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 2,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 20 dkg 20 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
| smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |