Nutriční hodnoty (Jarní kotleta s glazovanou karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 509 kJ / 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 2,45 g |
| – nenasycené | 1,45 g |
| –– mononenasycené | 0,39 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,27 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 litru 1/2 litru vývaru z kostí | Vývar hovězí | 500 ml |
| 6 ks 6 ks mladé karotky | Mrkev čerstvá | |
| máslová jíška | Jíška máslová | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |