Nutriční hodnoty (Kopřivový špenát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 162 kJ / 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 15,37 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 7,10 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-5 hrstí 3-5 hrstí mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhanka (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná |