Nutriční hodnoty (Bezlepková bublanina s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 646 kJ / 2 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,04 g |
Tuky | 80,04 g |
– nasycené | 8,72 g |
– nenasycené | 62,48 g |
–– mononenasycené | 44,44 g |
–– polynenasycené | 18,04 g |
––– omega 3 | 4,98 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 289,99 g |
– cukry | 132,44 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bezlepkové mouky Jizerka | Mouka pohanková | 200 g |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
1/4 1/4 bezlepkového kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka xantanové gumy | E415 - Xanthan | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
vanilková tresť | Aroma vanilkové | |
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 5 ml |
limetková kůra | Limetková kúra čerstvá |