Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 888 kJ / 1 407 kcal
Bílkoviny139,42 g
Tuky64,90 g
Vláknina5,66 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,45 g
Sacharidy32,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

karolinka

24. 6. 2014 21:14

hledam namornicky gulas ale jsem ho jednou delala ale to bylo nako jinak pamatuji si ze se tam davalo jako ozdoba vejce kecup vino cervene no ale nevim presne jak no nevim porate prosim;-(

Míra

17. 3. 2013 21:22

Jano Stupavský: No, von to ani není guláš, spíš tokáň (bez papriky a s vínem)

Jano Stupavský

18. 2. 2013 19:46

Ako náhodný recept sa objavil tento guláš. Myslím si, že nemá chybu, len nechápem, prečo sa volá "Námornícky", keď v ňom z mora nič nie je. Mohol by sa volať aj "Ministerský" alebo "Poslanecký", alebo "Predvolebný" či "Politický", veď je z hovädzieho mäsa a tí sú všetci hovädá.

Vlaďka

8. 12. 2009 17:34

Recept znám odjinud, gulášek je výborný. Dělám ho z vepřového a zeleninu klidně nechám na kousky a chutná všem moc. Doporučujeme!

Ivana79

15. 6. 2009 12:00

Tak som vyskúšala,bolo to dobré,len mi to nepripadalo ako "guláš".Bolo to skôr ako dusené mäso so zeleninou,alebo niečo ako mäso na divoko.Bude to asi tým,že som zvyknutá robiť len klasický guláš.Ale aj tak dávam bod ;-)

Jikotka

8. 3. 2009 19:19

Já mám taky ráda guláš na kdejaký způsob a knedlíky z hrnečku miluju:-p:-p,vybusna máš krásnou fotku,hned se mi sbíhají sliny:-D:-O

JanaDorazinova

8. 3. 2009 19:14

Taky já guláše můžu na všechny způsoby. Dávám plus vybusna za fotku a za knedlíčky, moc se ti povedly a jsem ráda, že chutnaly manželovi.:yes:

vybusna

8. 3. 2009 19:05

jednym slovom vynikajuci...fakt nema chybu. na zaver som tu horcicu nepridavala a radsej som hned na zaciatku spolu s bylinkami a koreninami vhodila horcicne semienko. a nedavala som normalny ocot ale ovocny cerveny.

Vaclav Fronek

7. 3. 2009 12:16

Veškeré guláže mohu (bramborová, buřtguláž, houbový, segedýn, segedýn, koňský, hovězí, vepřový) A když se rozleží je supr. A aby byl vždy (když ho mám více dnů), tak si ho navrch vylepšuji. 1x navrch s nasekaným - natvrdo vařeným vajíčkem, 1x navrch s nakrájenou cibulkou, nebo navrch s nastrouhaným křenem. Kdo má odvahu může do guláže zkusit při vaření dát bobkový list a 1-2 hřebíčky. Je to zvlášní. Já dávám trochu čerstvého paprikového lusku, ale i někdy kyslou nakládanou papričku-bez nálevu. Pokaždé jiné a pak se guláž nepřejí.

vybusna

7. 3. 2009 12:05

no prave...ma ho rad...ako kazdy chlap v podstate...a najradsej chodi do steakovych restik kadejakych kde si dava polkilovy kus polokrvaveho masa na tanier...a ja si tam vzdy sposobne objednam moj cezar salat a som tam za debila, pretoze miesto grilovanej hovadziny si pytam klasicke kuracie.

JanaDorazinova

7. 3. 2009 11:55

Ale vaříš ho dost často, tak asi manžel ho má rád, ne?:-)

vybusna

7. 3. 2009 11:54

no...a ja to hovadzie zas az tak nemusim:-S

JanaDorazinova

7. 3. 2009 11:50

vybusna, taky jsem se na něj chystala, tak doufám, že přidáš foto. Ty jsi víc přez to hovězí masíčko;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: námořnické maso hovězí maso po námořnicku hovězí po námořnicku námořnické maso recept maso po námořnicku hovězí gulaž namornicke hovezi maso houbovej gulas guláž segedýn pravý hovězí guláš recept na segedyn hovězí guláš na divoko námořnickej guláš bramborovy gulaz guláže námořnický hovězí gulaš guláš na divoko recept námořnické maso veprovy gulaz

Suroviny: maso hovězí, sádlo, slanina, cibule, mrkev, petržel, celer, sůl, ocet, bobkový list, tymián, koření nové koření, pepř, šťáva citronová, cukr, mouka hladká, víno červené, kečup sladký, vývar, hořčice

TopRecepty.cz

Námořnický guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AAp