Nutriční hodnoty (Vepřové placičky se sýrem a tatarskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 684 kJ / 1 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 62,97 g |
| – nasycené | 17,85 g |
| – nenasycené | 36,33 g |
| –– mononenasycené | 20,09 g |
| –– polynenasycené | 16,24 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 558 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,81 g |
| Sacharidy | 57,60 g |
| – cukry | 11,90 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 100 g 100 g 40% sýra Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky - můžeme nahradit majolkou | Tatarská omáčka | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |