Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 514 kJ / 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 10,80 g |
| – nasycené | 1,58 g |
| – nenasycené | 9,17 g |
| –– mononenasycené | 7,87 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 2 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 3,82 g |
| – cukry | 3,05 g |
| ––– laktóza | 0,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vykoštěná kotleta | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |