Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 514 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 10,80 g |
– nasycené | 1,58 g |
– nenasycené | 9,17 g |
–– mononenasycené | 7,87 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 3,82 g |
– cukry | 3,05 g |
––– laktóza | 0,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykoštěná kotleta | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |