Nutriční hodnoty (Salámovo - sýrové pečené půlky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 096 kJ / 2 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 29,00 g |
| – nasycené | 12,60 g |
| – nenasycené | 15,45 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 5,45 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 44,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 408,50 g |
| – cukry | 26,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg nových brambor | Brambor raný | 2000 g |
| 100 g 100 g tvrdšího salámu | Polosuchý salám | 100 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| koření na americké brambory | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |