Nutriční hodnoty (Salámovo - sýrové pečené půlky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 096 kJ / 2 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 29,00 g |
– nasycené | 12,60 g |
– nenasycené | 15,45 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 5,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 408,50 g |
– cukry | 26,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg nových brambor | Brambor raný | 2000 g |
100 g 100 g tvrdšího salámu | Polosuchý salám | 100 g |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
koření na americké brambory | Grilovací koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |