Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka s povidlovým srdcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 388 kJ / 2 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,88 g |
| Tuky | 140,18 g |
| – nasycené | 79,61 g |
| – nenasycené | 50,86 g |
| –– mononenasycené | 43,73 g |
| –– polynenasycené | 7,13 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 6,75 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 291,40 g |
| – cukry | 136,30 g |
| ––– laktóza | 10,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 15 g 15 g domácího vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 15 g |
| 3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 210 g |
| 210 g 210 g 10% řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 210 ml |
| 225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| povidla (asi 10 lžiček) | Povidla | |
| hořká čokoláda + máslo | Čokoláda hořká 40% | |
| plátky mandlí na ozdobu | Mandle loupané |