Nutriční hodnoty (Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
| Tuky | 3,54 g |
| – nasycené | 0,44 g |
| – nenasycené | 3,08 g |
| –– mononenasycené | 1,88 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 63,65 g |
| – cukry | 37,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| černé pivo (dle potřeby) | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| 150 ml 150 ml 10° černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| čerstvý zázvor asi 2 cm | Zázvor čerstvý | |
| 4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |