Nutriční hodnoty (Čokoládový fondant s jahodovým coulis)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 296 kJ / 1 983 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
| Tuky | 117,48 g |
| – nasycené | 64,20 g |
| – nenasycené | 42,45 g |
| –– mononenasycené | 37,32 g |
| –– polynenasycené | 5,13 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 190,62 g |
| – cukry | 147,72 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 90 g 90 g kvalitní víceprocentní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 90 g |
| 90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
| 90 g 90 g krupicového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| polohrubá mouka na vymazání a vysypání formiček | Mouka pšeničná polohrubá |