Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se žampiony a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 346 kJ / 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,69 g |
Tuky | 5,09 g |
– nasycené | 1,81 g |
– nenasycené | 2,62 g |
–– mononenasycené | 1,66 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 17,74 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 17,18 g |
– cukry | 7,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
1 1 cibule - použila jsem červenou | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |