Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se žampiony a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 346 kJ /
561 kcal
Bílkoviny103,89 g
– z toho živočišné bílkoviny93,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,69 g
Tuky5,09 g
– nasycené1,81 g
– nenasycené2,62 g
–– mononenasycené1,66 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,76 g
Vláknina17,74 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,41 g
Sacharidy17,18 g
– cukry7,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
1 1 cibule - použila jsem červenou Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů Kapary 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.