Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se žampiony a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 346 kJ / 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,69 g |
| Tuky | 5,09 g |
| – nasycené | 1,81 g |
| – nenasycené | 2,62 g |
| –– mononenasycené | 1,66 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 17,74 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,41 g |
| Sacharidy | 17,18 g |
| – cukry | 7,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |