Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Točený dort s marcipánovou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 444 kJ /
1 540 kcal
Bílkoviny47,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,00 g
Tuky43,48 g
– nasycené11,47 g
– nenasycené25,00 g
–– mononenasycené16,58 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy232,70 g
– cukry107,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g cukru moučka Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
50 g 50 g škrobové moučky Bramborový škrob 50 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
50 g 50 g marcipánu Marcipán 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.