Nutriční hodnoty (Starodávné ( nejen ) přílohové brambory podle prababičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 963 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
Tuky | 15,03 g |
– nasycené | 7,23 g |
– nenasycené | 7,53 g |
–– mononenasycené | 6,01 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,35 g |
– cukry | 3,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 brambory uvařené ve slupce, vystydlé a oloupané | Brambor zimní | 100 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |