Nutriční hodnoty (Brynzová omáčka s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 592 kJ / 1 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,28 g |
| Tuky | 74,38 g |
| – nasycené | 46,64 g |
| – nenasycené | 24,68 g |
| –– mononenasycené | 21,28 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 15,05 g |
| Cholesterol | 199 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 48,04 g |
| – cukry | 29,09 g |
| ––– laktóza | 19,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g brokolice | Brokolice čerstvá | 350 g |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |