Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka krupková

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

26. 12. 2021 21:51

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie611 kJ / 146 kcal
Bílkoviny3,85 g
Tuky1,03 g
Vláknina5,26 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gregusa Gregusa

19. 3. 2022 01:26

Pajaja: Děkuji za upozornění, už jsem to opravil. Někde se prodávají pod tímto názvem, ale většinou je nyní koupíte pod názvem "Šumavské kroupy LÁMANKA ječná".

Pajaja

18. 3. 2022 10:02

A kde jsou ty krupky? ???? Co vlastně znamená "trhané"? Děkuji za odpověď.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, houby sušené, krupky, cibule, máslo, česnek, masox hovězí, majoránka, pepř, sůl, nať celerová, maggi, voda

TopRecepty.cz

Bramboračka krupková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1xNq