Nutriční hodnoty (Předjarní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
| Tuky | 21,50 g |
| – nasycené | 2,86 g |
| – nenasycené | 18,04 g |
| –– mononenasycené | 15,62 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 100,84 g |
| – cukry | 8,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 600 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |