Nutriční hodnoty (Zapékané fazolky s párky a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 083 kJ / 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,92 g |
| Tuky | 58,30 g |
| – nasycené | 33,86 g |
| – nenasycené | 24,19 g |
| –– mononenasycené | 10,74 g |
| –– polynenasycené | 13,45 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 30,08 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,05 g |
| Sacharidy | 40,75 g |
| – cukry | 26,03 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 3 3 párky | Párek vepřový | 240 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |