Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 641 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 5,93 g |
| – nasycené | 3,38 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 10,17 g |
| – cukry | 6,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 ml 800 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 800 ml |
| 1 1 mrkev z vývaru | Vývar masový | |
| pažitku | Pažitka čerstvá | |
| snítku snítku tymiánu | Tymián sušený | |
| kuřecí maso z vývaru | Kuře prso | |
| vlasové nudle | Nudle pšeničné | |
| 6 růžiček 6 růžiček květáku | Květák čerstvý | 300 g |
| špetku špetku mletých chilli vloček na dochucení | Chilli paprička sušená | |
| pepř na dochucení | Pepř černý | |
| sůl na dochucení | Sůl mořská |