Nutriční hodnoty (Teplý pohankový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 099 kJ / 2 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,29 g |
| Tuky | 40,10 g |
| – nasycené | 5,78 g |
| – nenasycené | 32,96 g |
| –– mononenasycené | 17,90 g |
| –– polynenasycené | 15,06 g |
| ––– omega 3 | 1,37 g |
| Vláknina | 67,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 919 mg |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 406,33 g |
| – cukry | 23,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky vařené pohanky | Pohanka loupaná | 500 g |
| 1 1 velká paprika (nejlépe strakatá) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (dbejte na kvalitu) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dýňových semínek | Dýňová semínka | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamico octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |