Nutriční hodnoty (Špagety s krevetami a rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,16 g |
| Tuky | 14,76 g |
| – nasycené | 2,48 g |
| – nenasycené | 10,69 g |
| –– mononenasycené | 8,63 g |
| –– polynenasycené | 2,06 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 6,91 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 668 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 80,10 g |
| – cukry | 2,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krevet – koktejlové předvařené | Krevety loupané | 300 g |
| 100-120 g 100-120 g špaget | Špagety pšeničné | 110 g |
| 2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku – pomačkáme a nasekáme | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 chilli papričky nakládané nebo čerstvé, zbavené semínek a posekané | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 2 soudková rajčata, nakrájená nadrobno | ||
| 60 ml 60 ml bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
| hrst hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |