Nutriční hodnoty (Zeleninovo-kuřecí pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 168 kJ / 1 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 173,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 47,54 g |
| – nasycené | 23,06 g |
| – nenasycené | 19,10 g |
| –– mononenasycené | 15,51 g |
| –– polynenasycené | 3,59 g |
| ––– omega 3 | 1,54 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 898 mg |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 19,53 g |
| – cukry | 8,69 g |
| ––– laktóza | 3,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| koření Adamova žebra (s mletou paprikou) | Grilovací koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/4 hlávky 1/4 hlávky květáku | Květák čerstvý | 175 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 5-6 5-6 velkých žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| kořenící směs k přípravě zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá |